KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Kılavuzlu Abdülgani Seyithanoğlu Ortaokulu

May

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencileri, topluma hizmet dersi kapsamında  okulumuz öğrencileriyle birlikte fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi. Emeği geçen üniversite öğrencilerine ve okulumuz öğretmenelerine teşekkür ederiz.

Nis

Bugün okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920 yılında Milletin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz idaresinin önderliğinde  düzenlenen ve her sınıf seviyesinde uygulanan İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması, ödül töreni ile son buldu. Yarışma sürecinde emeği geçen öğretmenlerimeze, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Kahramanmaraş  il Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Akademik Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında okulumuz genelinde yapılan kazanım değerlendirme uygulamasında başarılı olan öğrencilerimizle Şairler Tepesi'nde yemek etkinliği gerçekleştirdik. Bizlere böyle bir imkan sunan okul idaremize teşekkür ediyor öğrencilerimizin başarılarının devamın diliyoruz.

Mrt

Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor yarışmasının ilk ayağı olan okul seçmeleri sınavı belirlenen tarih ve zaman dilimi içinde okulumuzda sorunsuzca tamamlanmıştır. Yarışmaya katılan öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversite İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Fatih TİYEK  tarafından öğrencilerimize ÇEDES projesi kapsamında "Sabır" konusunda seminer düzenlenmiştir. Doç. Dr. Fatih TİYEK'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Yazar Mustafa YOĞURTÇU'yu ağırladık.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Sözlük Tasarım" Yarışması ile "En İyi Cümle" Yarışması

Ara

Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Mustafa YAMAN ve Okul Müdürümüz Hüseyin DAŞCI önderliğinde okulumuz konferans salonunda 2023/2024 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar ve  toplantı gündem maddeleri görüşülmüştür.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlu Olsun.